Vår side bruker informasjonskapsler for å sikre deg kvaliteten på tjenesten. Ved å fortsette surfingen er du enig med Mer informasjon

Historie

Historie

Bygg Engineering AS ble startet I 2009 av Gøran Sommerseth og Achim Lichtenfels som et rådgivende ingeniørforetak som også drev med byggherrerådgivning.

Flere av personene som var med på oppstarten av bedriften hadde sin bakgrunn fra forskjellige ledd i entreprenørbransjen og det viste seg etter hvert at de fleste lengtet tilbake til entreprenørbransjen.

Driften har derfor gradvis gått over til å hovedsakelig være entreprenørdrift. Fra 2014 har firmaet utviklet seg til å bli en mellomstor totalentreprenør med stor kompetanse.

I 2016 begynte vi å ansette egne arbeidere i Bygg Construction AS og har opparbeidet oss en flott familie som reiser land og strand sammen. Flere av våre mellomledere og de fleste av våre arbeidere er fra Litauen, vi også ett kontor i Vilnius samt at de fleste av våre ansatte bor i Litauen.

Vi mener at dette er en stor styrke da filosofien vår er at vi skal være like konkurransedyktige i hele Norge. På denne måten kan vi også holde på kompetansen vi opparbeider oss selv om vi reiser mye.

Arbeid i utkantstrøk er mer utfordrende, det krever nøye planlegging og høy kompetanse og da er det en fordel at vi hele tiden arbeider sammen med de samme arbeiderne på samme type byggeprosjekter.

Team